This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Viliojančios rudens naujovės restorane „El Gaucho Sano“ (Vilnius)

2005-09-27
Publish your own article

Argentinos virtuvės patiekalus ruošiantis restoranas „El Gaucho Sano“, įsikūręs sostinės senamiestyje, viešbutyje „Atrium“, nesiliauja džiuginęs ir stebinęs savo lankytojų.

Pabjurus orams ir trumpėjant dienoms, vis dažniau norisi kur nors užsukti ir jaukiai pasėdėti, pabendrauti su draugais ir, žinoma, sočiai pavalgyti. Šį sezoną restoranas „El Gaucho Sano“ savo svečius džiugins ne tik šiltais vakarais, bet ir argentinietiškomis kulinarijos naujienomis. Šiuo metu į Lietuvą yra atvykęs garsusis virtuvės virtuozas – argentinietis Mario Ricardo Avallone, kuris ir moko restorano virėjus naujų subtilybių bei virtuvės gudrybių. Šis virtuvės meistras yra sudaręs visą „El Gaucho Sano“ restorano valgiaraštį, o atėjus naujam sezonui, vis atvyksta jį papildyti naujomis idėjomis – be jo žinios restorane nevyksta jokių pakitimų ar permainų! Mario Ricardo Avallone ne tik moko gaminti virtuvės virėjus, bet ir bendrauja su valgančiais svečiais. Specialistas siekia suderinti ir atitinkamai pagaminti Argentinos patiekalus pagal lietuvio skonį ir pomėgį.

Šį sezoną restorano virtuvės meistras lankytojus nustebins jautienos kumpiu ar kepsninėje keptu triušiu 5-6 asmenims. Prieš atvykstant su draugais ar šeima, šį patiekalą būtina užsisakyti iš anksto, nes virėjui reikės nemažai laiko šiam gardėsiui paruošti. Kita „El Gaucho Sano“ naujovė – upėtakio, lašišos, sterko, oto ir ryklio rinkinys, kuriuo galės mėgautis 2 asmenys. Žvėrienos gerbėjams restorano virėjas kepsninėje iškeps elnieną, įspūdį paliksiančią net ir pačiam išrankiausiam klientui. Prie bet kurio patiekalo restorano padavėjas jums pasiūlys garsiojo argentiniečių „Chimichurri“ baklažanų, pomidorų ar citrinų padažo. Sriubos mėgėjus pakerės kreminė vištienos sriuba, o smaližiai bus pamaloninti argentinietišku citrinų ar kokoso bei „Dulce de leche“ pyragais.

Iš „El Gaucho Sano“ visada išeisite ne tik sotūs, bet ir laimingi.

Jolita Vitkauskaitė
Meniu.lt informacija

Daugiau apie restoraną>>