This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Vieta, kur lankytojai džiūgauja stovėdami eilėje

2017-02-08
Publish your own article

Interjeras su aprašinėtomis bei laikraščiais išklijuotomis sienomis ir kabantis „žemyn galva“ motociklas nuo atidarymo laikų tie patys – tartum baro vizitinė kortelė, na ir šiokia tokia atrakcija baro naujokams. Senbuviai jau to nepastebi. Kaip ir „nepastebi“ ilgos šurmulingos eilės link baro, kad užsisakyti alaus ar maisto. Eilė – tai dalis Alaus studijos koncepcijos ir tikslo – kad žmonės dar neužsisakę jau bendrautų. Ir jie tą daro! Bendrauja, neskuba, atsipalaiduoja... Ir tokių žmonių čia gali būti labai daug – patalpos sausakimšos tik tada, kai bendrautojų jau virš 300!

Maisto meniu kuklus, bet toks pats stabilus, kaip interjeras ir eilė. Tiesa, jei paskutinį kartą čia lankėtės prieš kelis metus – vieno kito užkandžio galite ir nerasti. Kol Jūs čia nebuvote ir neužsisakinėjote savo mėgstamo patiekalo, jis galbūt „išgaravo“...Bet kiaulienos BBQ šonkauliukai, kepta duona su lydyto sūrio padažu ir burgeriai vis dar tie patys, ir vis dar tokie pat teisingi ir geri!

Alus. Ko gero tai vienintelė vieta Vilniuje, kur pilstomas išimtinai tik užsienietiškas alus. Kodėl nėra lietuviško? Todėl, kad jo yra visur kitur

alausstudija1
Pobūviai ir renginiai
Yra dienų arba progų, kada Alaus studija gali būti tik „išrinktiesiems“! Tai Jūsų kolektyvo, draugų, šeimos ar bendruomenės šventės, kuomet studija gali priimti iki 200 svečių ir, kuriems studija keletą valandų bus „antri namai“.
Viskas, ką turi geriausio tai progai – trumpam bus tik Jums: erdvios salės, dėmesingas ir lankstus aptarnavimas, garso ir vaizdo technika ir, aišku, puiki virtuvė ir užsienietiškas.