Jūsų patogumui pateikiame meniu, kurie gali puikiai tikti Jūsų šventiniam stalui.
Kviečiame nustebinti draugus, kolegas ar partnerius išskirtinės kokybės maistu bei profesionaliu aptarnavimu.
MENIU NR. 1
ŠALTIEJI VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI
Užkandėlė su rūkyta lašiša ir krapais
Krevečių salotos, patiekiamos taurėse
Krepšelis su minkštai virtu putpelės kiaušiniu ir parmezanu
Skrebutis su raudonųjų svogūnų džemu ir ožkų sūriu
Prancūziško batono riekelė su feta, gražgarstėmis ir vytinto kumpio traškučiu
Šaltai rūkytas kumpis su garstyčių sviestu ant pilno grūdo duonelės
Marinuotos 3 rūšių alyvuogės
DESERTAI
Krepšeliai su šviežiais vaisiais
Citrinų pyragaičiai
Plikyti pyragaičiai su grietinėlės kremu ir šokoladu
Kaina: 40 Lt/asm.
Rekomenduojama organizuojant kokteilį.
MENIU NR. 2
SALOTOS IR ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI
Kapota jautienos išpjova patiekiama ant duonos skrebučio su garstyčiomis ir agurkėliais
Penkiais prieskoniais marinuotų ančių šlaunelių suktinukas su ananasais ir imbieru
Tortilijų suktinukas įdarytas Cezario salotomis ir vištiena
Keptos jūrų šukutės su apelsinų ir pankolių salotomis, patiekiamos šaukštelyje
Čili pipirais ir česnakais marinuotų tigrinių krevečių uodegėlės
Nicos salotos su pakepintu rausvuoju tunu
Gražgarsčių salotos su vytintu itališku kumpiu ir šviežiomis figomis
Plonai pjaustyta veršienos nugarinė, paskaninta trumų aliejumi ir parmezano sūriu
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Kepta sterkų filė su aštriu pomidorų padažu ir kukurūzų polenta
Jautienos išpjovos kepsneliai pipirų padaže su jaunomis bulvytėmis
Tigrinių krevečių iešmeliai su sezamais ir sojų padažu
Sluoksniuotos tešlos paplotėliai su baravykais, pomidorais ir brie sūriu
DESERTAI
Prancūziškų sūrių rinkinys su vynuogėmis ir trapučiais
Tamsaus šokolado pyragaičiai su šviežiomis avietėmis
Tešlos ritinėliai „Baklava“ su riešutais ir medumi
Prancūziški makarūnai su jogurto ir levandų kremu
Kaina: 79 Lt/asm.
Rekomenduojama organizuojant furšetą.
MENIU NR. 3
UŽKANDIS
Riebiųjų ančių kepenėlių foie gras terinas su juodaisias trumais patiekiamas su marinuotomis figomis ir graikinių riešutų duonele
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Kepta sterko filė su svieste kepta bulve, grilyje keptų daržovių bokšteliu ir aštriai saldžiu pomidorų marmeladu
DESERTAS
Šviežių aviečių putėsiai su trupintomis žaliosiomis pistacijomis ir mangų želė
Kaina: 110 Lt/asm.
Rekomenduojama organizuojant pobūvį prie apvalių stalų
Kainos pateiktos su PVM.
Papildomai mokama už gėrimus ir aptarnavimą.
Dėl užsakymų ir detalesnės informacijos prašome kreiptis
tel.: +370 5 2120 110 arba
el. paštu: sales.vilnius@radissonblu.com.