This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Suderinamumas, kokybė ir sveikas gyvenimo būdas „Navalyje“ (Klaipėda)

2005-06-17
Publish your own article

Restoranas „Navalis“, įkurtas pačiame Klaipėdos centre tokio pat pavadinimo viešbutyje, (H.Manto g. 23) gyvuoja jau trejus metus ir yra gerai žinomas ne tik vietiniams, užsukantiems papietauti, bet ir svečiams iš užsienio šalių. „Navalis“ garsėja puikia europietiška virtuve ir gerai savo darbą išmanančiais virtuvės meistrais, kurie savo klientus stebina naujovėmis ir originaliomis idėjomis.

Šį kartą „Navalis“ kviečia paragauti patiekalų iš naujojo meniu, kuriame atsispindi moderni klasika, elegancija ir suderinamumas. Kuriant naująjį valgiaraštį restorano šefas stengėsi patenkinti daugumos klientų norus – užkandus likti žvaliems, jaustis kupiniems energijos ir, žinoma, sotiems.

Restoranas orientuojasi į sveiką gyvenimo būdą mėgstančius ir norinčius išlikti geros nuotaikos klientus, todėl visose salotose, užkandžiuose gausu vitamino C ir kitų naudingų organizmui medžiagų. Restorano meistras V. Samavičius šio sezono meniu stengėsi sukurti ypatingai įdomų, kuriame suderino skonį, kvapą ir patiekalo patiekimą. Originalių idėjų, patirties ir žinių šefas semiasi iš seminarų užsienio šalyse, diskusijų su šios srities atstovais bei nuolatiniame darbe, todėl patiekalai iš naujojo valgiaraščio yra sveiki, paruošti iš šviežių produktų ir teisingai suderinti.

Klientui siūloma lengvų Cezario ar lašišos salotų, daržovių salotos su Kus Kus kruopomis ir vytintu Serano kumpiu ar jautienos karpačio su saulėje džiovintais pomidorais.

„Navalyje“ galima paragauti šviežios žuvies: prieš terminį apdorojimą ji yra laikoma lede, todėl ją paruošus galima pajusti tikrą skonį ir savybes. Šį sezoną restoranas siūlo jūros karosų, lašišų, otų, rajų sparnų, upėtakių ir skorpionžuvių, iš kurių sau mėgstamą ras net ir pats išrankiausias žuvies gerbėjas.

Iš mėsos patiekalų virtuvės meistras lankytojams siūlo strutienos troškinukų, patiekalų su vištiena, aviena ar jautiena, prie kurių restorano darbuotojai pasiūlys originalių ir tikrąsias patiekalo savybes atskleidžiančių garnyrų. Vegetarams „Navalis“ paruošė staigmenų iš ryžių ar rankų darbo makaronų.

Padėsiantys atsigaivinti karštą vasaros dieną, desertai klientui bus pagaminti iš sūrio ar šiuo metu prisirpusių vaisių ir uogų.

„Navalis“ rūpinasi ne tik savo lankytojų skrandžiu, bet ir gera sveikata, todėl šį sezoną prieš valgį (10-20 min.) siūlo išgerti kviečių želmenų sulčių, kurios skatina žmogaus gyvybingumą, stiprina imunitetą, gerina medžiagų apytaką ir yra turtingos vitaminais.

Lankytojus gundo „Ronnefeld“ arbatos, pripažintos visame pasaulyje. Šis gėrimas neturi taninų, kofeino, jis natūralus, todėl jį gali gerti ir vaikai.

Pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais pietų metu restoranas kviečia pasiklausyti gyvų pianino, smuiko, akordeono ar fleitos muzikos garsų, kurie pakels apetitą ir gerai nuteiks visai popietei.

„Navalio“ restorane galima ne tik rengti konferencijas ar dalykinius pasitarimus, čia taip pat kviečiami visi, norintys atšvęsti vestuves, gimtadienius ar kitas šventes. „Navalio“ darbuotojai pasirūpins viso renginio organizavimu - klientui reikės tik išreikšti savo norus ir pageidavimus.

Jolita Vitkauskaitė
Meniu.lt informacija