This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Strutiena – sveika ir naudinga

2006-11-29
Publish your own article

Prieš daugelį metų stručiai dažniausiai buvo auginami dėl plunksnų ir odos, jų mėsa buvo tik šalutinis produktas. Stručių augintojai tuomet visą dėmesį sutelkdavo į geros kokybės odos gavimą. Ir tik prieš keletą metų situacija pasikeitė – pradėta plačiau domėtis ne tik odos gamyba, bet ir mėsos produkcija.

„Stručių genetikos centras“ nuo pat įsikūrimo pradžios rūpinasi gaunamos mėsos kokybe, todėl stručiai šeriami ekologiškais visaverčiais pašarais, juos prižiūri diplomuoti specialistai. Stručiai skerdžiami 12-14 mėn. amžiaus, tada jų mėsa būna aukščiausios kokybės.

Artėjančių švenčių proga siūlome įsigyti ir paruošti skanių patiekalų iš sveikos, turinčios mažai cholesterolio ir riebiųjų medžiagų, bet daug geležies mėsos. Jūsų patogumui siūlome įvairių strutienos paruošimo receptų.


RECEPTAS !

Greitai ir paprastai pagaminamas stručio kepsnys:

4 vnt. po 115 g plonai supjaustytos stručio filė; 2 valg. šaukštai Vorčesterio padažo; ¼ arbat. šaukštelio česnakų padažo; ½ arbat. šaukštelio druskos; ¼ arbat. šaukštelio citrininių pipirų.

Stručio filė pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite Vorčesterio padažu. Mėsą sudėkite ant įkaitintų kepimo grotelių („griliaus“). Kepsnius kepkite ant vidutinio kaitrumo ugnies. Kiekvieną pusę reikia kepti apie 4 minutes. Vartydami kepsnius vis pasukite maždaug ¼ rato taip, kad įsispaudę grotelių ruoželiai sukurtų deimanto formą.

Daugiau receptų >>

Daugiau apie įmonę >>

„Stručių genetikos centro“ ir Meniu.lt informacija