This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Solidiems ir turintiems gerą skonį

2017-06-22
Publish your own article

"Memelio dvaro" aplinka - tinkamiausias fonas gražiausiai šventei. Tuo tarpu restorano virtuvė rūpinasi kuo didesniu produktų asortimentu iš aplinkinių ūkių ir vietinių gamintojų. Meniu nuolat atnaujinamas, o pagal sezonines žaliavas – kasdien nauji patiekalai iš šviežių produktų (beje, restoranas gali gaminti individualiai, pagal konkretų užsakovo poreikį!).

Restorane rekomenduojama išbandyti jūrų klasiką - sterką su špinatų padažu, kokoso skonio basmati ryžiais ir cukinijų griežinėliais arba lašišą su apelsinų padažu, perliniu kuskusu, vyšniniais pomidorais ir cukinija. Tradicinio skonio mėgėjams, mėgstantiems paukštieną - vištiena su špinatais ir migdolais patiekiama su polenta ir kepta kriauše arba kalakutienos suktinukas su riccota su vaisiniu padažu ir rissoto. Mėsos patiekalai turtingi skoniu ir kiekiu: kiaulienos išpjova su džiovintų pomidorų topinada, patiekiama su bulvių skiltelėmis ir grill daržovėmis, kiaulienos išpjova su baravykų padažu bulvių špinatų bokšteliu ir  keptu pomidoru, na ir be abejo - jautienos pipirinis didkepsnis su medaus-garstyčių padažu su keptomis bulvių skiltelėmis su lupena.