This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Seminaras „Žuvų ir jūros produktų paruošimo mados tendencijos“ (Vilnius)

2005-04-30
Publish your own article

Balandžio 23 dieną, Latvijos kompanija „Reaton“ surengė seminarą „Žuvų ir jūros produktų paruošimo mados tendencijos“. Į renginį buvo pakviesti Nacionalinės grilio ir barbekiu asociacijos nariai bei virėjai iš įvairių Lietuvos kavinių ir restoranų.

Latvijos kompanija „Reaton“, restoranų rinkai nuolat pristatanti naujausius ir moderniausius maisto gaminius, šį kartą į Lietuvą atvežė aukštos kokybės žuvų ir jūros gėrybių produktų. Kompanija pristato šaldytos ir šviežios žuvies gaminių, kurie ne tik palengvins virėjo darbą, bet ir sutaupys jo laiką. Susirinkusiems specialistams Latvijos viešbučio „Reval Hotel Ridzene“ restorano „Piramida“ vyriausias virėjas Lauris Aleksejevas, naudodamas žuvų ir jūros produktus, ruošė įvairius patiekalus. Virėjams buvo demonstruojama jūros ešerio su mango čatniju, sviesto žuvies filė, pavoliota pistacijose su sviesto aliejumi, krosnyje kepto jūrinio karšio su pomadorino padažu ir kitų patiekalų gamyba. Ruošiant patiekalus, L. Aleksejevas demonstravo, kaip reikia derinti ingredientus, kad paruoštas maistas išliktų puikaus skonio ir kvapo.

Su šiais gaminiais patogu dirbti: žuvis ir jūros gėrybės supakuotos reikiamais kiekiais, supjaustytos, paruoštos, virėjui jas belieka tik pagaminti pagal norimą receptūrą. Ruošdamas patiekalus su šiais produktais virtuvės šefas gali būti užtikrintas, kad svečias visada gaus šviežią, skanų ir gerą produktą.

Latvijos kompanija „Reaton“ nuolat tiekia naujus aukštos kokybės produktus restoranams, kavinėms, viešbučiams, rengia seminarus ir degustacijas.

Meniu.lt ir NGBA informacija