This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Salero“ – jaukus kampelis su tikru ispanišku šarmu (Vilnius)

2005-09-08
Publish your own article

Sostinės senamiesčio Trakų gatvelė nuo šiol skleis Ispanijos dvasią ir aistringą temperamentą, nes šį šeštadienį čia duris atvėrė jaukus ispanų virtuvės restoranas „Salero“. Lankytojus restoranas sužavės ne tik puikiais šios šalies patiekalais, bet ir skoningu interjeru.

„Salero“, reiškiantis – „su šarmu“, tikrai išsiskiria savo spalvomis, įdomiomis aplinkos detalėmis bei puikiu aptarnavimu. Restoranas nedidelis, tačiau atskiros erdvės tinkamai išplanuotos. Tik įėjus, lankytojus pasitinka stilingas baras ir minkštasuoliai – patogu bendrauti su barmenais ir stebėti visus užsukančius. „Solero“ turi dar dvi nedideles sales ir jaukų kampelį, norintiems ne tik skaniai papietauti, bet ir romantiškai pavakarieniauti.

Restorano savininkas Ruben Pellon Martinez, jau keletą metų gyvenantis Lietuvoje, siekia, kad čia užsukę lankytojai ne tik paragautų tikrų Ispanijos virtuvės šedevrų, bet ir puikiai praleistų laiką. Interjerą šeimininkas kūrė šiuolaikiniam vartotojui: neperkrautas detalėmis, jaukus, skirtas solidžiai publikai. Restorano pastelinės gelsva, žalsva, rusva spalvos puiki užuomina į šilumą, karštį ir aistringą temperamentą, tačiau čia gerai jausis ne tik romantikas, bet ir verslo reikalus atėjęs aptarti lankytojas.

„Salero“ liks ištikimas Ispanijos dvasiai ir tikram skoniui, todėl svečias čia galės paragauti patiekalų pagamintų iš jūros gėrybių, jautienos, veršienos, kiaulienos ir įvairių daržovių.„Solero“ lankytojas taip pat paskanaus tikros ispanų gaspacho, česnakinės, šaltos melionų sriubos ar įvairių salotų. Restorane gurmanai galės mėgautis garsiąja Valensijos Paella, Fabes su moliuskais ar pagal navariečių papročius paruoštu upėtakiu. Prie visų patiekalų „Solero“ barmenas jums būtinai pasiūlys tinkamiausio vyno rūšį iš įvairių šalies regionų. Šeimininkai nori parodyti, kad vynas, pagamintas vis kitame Ispanijos kampelyje, turi ne tik skirtingą skonį, bet ir individualų charakterį, kurį kiekvienas užsukęs galės pasirinkti pagal save. Prie puikių vynų restorano virėjas jums paruoš garsiuosius užkandžius tapas su   aštuonkojais, kalmarais ar kitais skanėstais.

Jolita Vilkauskaitė
Meniu.lt informacija