This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Saldi palaima viešbutyje „Vanagupė“ (Palanga)

2007-02-27
Publish your own article

Maža fantazija taps tikrove, kai paragausite prabangaus viešbučio „Vanagupė“ (Palanga) konditerijos gaminių. Tik iš natūralių produktų, be konservantų gaminamų tortų skoninės savybės nustebins ir gurmano gomurį, ir kiekvieną smaližių. O kartą paragavę šokoladinių saldainių, nejučiomis norėsite pajusti šį nepamirštamą subtilų skonį dar ir dar kartą.

Unikalūs konditerijos gaminių receptai gimsta jau 30 metų šioje srityje dirbančios bei kuriančios restorano konditerės Birutės Palaitytės galvoje. Tik užsukęs į viešbučio „Vanagupė“ restoraną gali paragauti išskirtinio ir originalaus skonio saldainių bei tortų.

Konditerė rekomenduoja paragauti įvairiausių tortų: aguoninio – kakavinio torto su keturių skonių biskvitais, grietinėlės kremu, trintomis spanguolėmis ir itališku maskarponės sūriu, riešutinio – aguoninio su šokoladiniu, riešutiniu biskvitu, perteptu grietinėlės ir maltų aguonų kremu, torto „Vanna Tallinn“ su baltu riebiu biskvitu, grietinėlės – riešutiniu kremu su likeriu „Vanna Tallin“ ar aguoninio – graikinių riešutų torto su aguoniniu ir oriniu biskvitu, perteptu sviestiniu kremu su karamelizuotais graikiniais riešutais, brendžiu ir šokolado gabalėliais.

Bet kuriai progai tortą galite užsisakyti ir pagal savo individualius pageidavimus. Tortų kainos svyruoja nuo 35 iki 48 litų už kilogramą.

Mėgstantiems mažus įstabaus skonio stebuklus, siūloma paragauti keturių rūšių viešbučio „Vanagupė“ šokoladinių saldainių (nuo 1,20 Lt už vnt.), rausvojo šokolado saldainių – varpelių su trintų braškių, brendžio ir „širšių“ medaus įdaru, juodojo šokolado saldainių su pakeptų lazdyno riešutų kremu ir traškiais dribsniais, juodojo šokolado saldainių su pakeptų lazdyno riešutų kremu ir karamele – tai keturių rūšių riešutiniai saldainiai su pienišku šokoladu bei rudų triufeliukų su lazdyno riešutų kremu ar balto šokolado triufeliukų su pakepintais lazdyno riešutais.

Užsukite į „Vanagupę“ ir saldžiosios svajonės taps tikrove!

Daugiau apie „Vanagupę“>>

Živilė Kleivaitė
Meniu.lt informacija