This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Restorano „Europa“ valgiaraštį papildė pavasariški patiekalai (Kaunas)

2008-03-19
Publish your own article

Tiek Best Western tarptautinio tinklo 4 žvaigždučių Best Western „Santakos viešbutyje“, tiek jame jau dešimtmetį veikiančiame Europos virtuvės restorane „Europa“ – šiltos pavasariškos naujienos! Artėjant Velykoms, profesionali restorano virtuvės šefė Eglė Voverienė „Europos“ lankytojams pristatė gardžių ir lengvų pavasariškų patiekalų.

Nuo šiol apsilankę restorane galėsite paskanauti šiltų daržovių salotų su svietžuve ir kokosiniu šafrano padažu, gurmaniško kiaulienos išpjovos kepsnio su gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir daržovių asorti bei jogurtinio-grietinėlės gardėsio su gervuogių padažu ir persikais.

Naujosios šefės salotos – pavasariškai lengvos ir spalvingos, joms išskirtinį skonį suteikia kokosinis šafrano padažas. Prie gurmaniško kiaulienos kepsnio virtuvės meistrė siūlo ypatingo gurmaniško padažo, ruošiamo su stipria espresso kava! Na, o naujasis desertas pasižymi ypatingu lengvumu ir mažu kaloringumu, juk pavasaris – rūpinimosi savo išvaizda metas! Prie šių ir kitų „Europos“ patiekalų iš plataus kainoraščio galėsite pasirinkti jums patinkančių gaiviųjų, stipriųjų gėrimų ar puikaus, iš įvairių šalių atvežto vyno, kurio restorane siūloma net 50 rūšių.

Tiek naujaisiais šefės skanėstais, tiek kitais pagal unikalias receptūras gaminamais ir estetiškai patiekiamais patiekalais restorane „Europa“ kviečiama pasimėgauti bei linksmai laiką su šeima ar draugais praleisti ir per Šv. Velykas. Artėjančios pavasario šventės proga elegantiško interjero ir jaukios namų aplinkos Best Western „Santakos viešbutyje“ apgyvendinimui kovo 20-27 dienomis taikoma net 50 proc. nuolaida.

Best Western „Santakos viešbutyje“ ir restorane „Europa“ jau jaučiama Šv. Velykų dvasia. Pajuskite ją ir jūs!

Daugiau apie restoraną>>

Meniu.lt informacija
Restorano nuotr.