This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Restorane „Zoup!Fresh Soup Company“ daugiau nei 200 sriubos rūšių (svetur)

2005-11-22
Publish your own article

Ne kiekvienas restoranas savo lankytojams gali pasiūlyti daugiau nei 200 sriubos rūšių. Šis išskirtinumas, leidžiantis pamaloninti sriubų mėgėjus, buvo įvertintas: restoranų tinklas „Zoup!Fresh Soup Company“ 2005 metais pelnė „Karščiausios metų koncepcijos“ („Hot Concepts of the Year“) vardą, kurį skyrė JAV žurnalas „Nation‘s Restaurant News“ (www.nrn.com), kiekvienais metais vertinantis savo šalies maitinimo rinkos įstaigas.

Kiekvienais metais amerikiečiai suvalgo daugiau nei 10 bilijonų dubenių sriubos, tad  „Zoup!Fresh Soup Company“ įkūrėjai Ericas Ersheris ir Davidas Eliasas siekia, kad didžioji dauguma šių dubenėlių būtų iš jų 11 casual restoranų tinklo. Pirmasis šio tinklo restoranas buvo atidarytas Mičigane, 1998 metais. Nuo to laiko po visą Mičiganą išsibarstė dar 10 tinklui priklausančių įstaigų, įskaitant ir šešis franšizės būdu valdomus restoranus. Dar vieną franšizinį restoraną, o kartu pirmąjį Ohajyje, ketinama atidaryti 2005 metų pabaigoje.

Įmonė esti sukaupusi daugiau nei 200 sriubos receptų. Iš jų, pagal klientų pageidavimus ir sezono metu esančius produktus, yra atrenkamos 12 sriubų, kurios įtraukiamos į dienos valgiaraštį. Esama čia ir keletas rūšių, kurių galima rasti valgiaraštyje kiekvieną dieną. Prie sriubos visada patiekiami užkandžiai bei antrieji patiekalai, kurių dauguma ruošiami iš vištienos ir įvairių daržovių. Valgiaraštyje visada esti ir neriebių, vegetariškų, aštrių bei kitų rūšių sriubų. Šių įstaigų metų pardavimai siekia nuo 500 iki 800 tūkstančių JAV dolerių, o vidutinė vieno žmogaus sąskaita yra 8,60 JAV dolerių.

Internetinė restoranų tinklo svetainė: www.zoup.com.


Gintarė Jankauskaitė
Meniu.lt informacija ir nuotraukos
(Parengta pagal „Food Service Europe & Middle East “)