This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Profesionaliam virėjui keptuvė – vienas svarbiausių darbo įrankių

2006-05-23
Publish your own article

UAB „Mantvilė“, didmeninės indų prekybos Lietuvoje lyderė, tiekianti didžiausių pasaulyje gamintojų indus prekybos tinklams, įstaigoms, restoranams, viešbučiams, šį kartą profesionalų rinkai siūlo patvarias „Ballarini professional“ keptuves. Puodų ir keptuvių gamintojas „Ballarini“ siekia palengvinti ir pagreitinti virėjo darbą. Siūlomos keptuvės – nepamainomas pagalbininkas restorano virtuvėje, nes jose maistas neprisvyla, nepasikeičia jo skonis, keptuves labai paprasta išvalyti.

Keptuvės su specialia nesvylančia mineraline danga pagamintos iš gryno aliuminio bei sudarytos iš septynių sluoksnių, kurie garantuoja keptuvės patvarumą:

Pirmasis sluoksnis – impregnuota teflono danga. Antrasis ir trečiasis – kietinančios medžiagos sluoksniai, kurie užtikrina keptuvės dangos ypatingą atsparumą įbrėžimams, pjaustymams ir eksploatacijai. Specialių mineralų sluoksnis. Sutvirtinantis sluoksnis. Šilumai laidaus aliuminio sluoksnis. Nerūdijantis apsauginis išorinis sluoksnis.

Visi apsauginiai sluoksniai prie aliuminio pagrindo yra pritvirtinti naudojant specialią technologiją, todėl keptuvės yra tikrai patvarios ir patikimos.
Dėl kietinančių detalių keptuvės nesidėvintis pagrindas jas padaro dar atsparesnes įrankių įbrėžimams. Nors keptuvė yra plona, dugno centrinė dalis neišsilenkia į viršų, todėl karštis pasiskirsto greitai ir tolygiai.
Patobulintos chromuoto plieno rankenos nesukimba su skystomis ir kietomis maisto atliekomis, todėl užtikrinama visiška švara.

Nuomonės apie įmonės siūlomas keptuves profesionalams pasiteiravome Ernesto Viršilo, dirbančio viešbutyje „Palanga“. Virtuvės vyr. virėjas džiaugiasi šia preke ir keptuvę naudoja jau 2 sezonus. „Paprastai keptuvės susidėvi per 3 mėnesius, tačiau ši itin patvari“, – pasakoja E. Viršilas. Jos labai lengvos, o šis kriterijus turėtų būti svarbus didelę apyvartą turintiems restoranams, juk virėjui keptuvę per dieną reikia pakelti net kelis tūkstančius kartų. Jos paviršius atsparus įbrėžimams, o ir kaina, palyginus su kitų profesionalams siūlomų keptuvių kainomis, tikrai nedidelė.
Rūta Karolienė, dirbanti viešbutyje „Vandenis“, šia keptuve taip pat labai patenkinta. Jos atsparios įbrėžimams, nedega ir labai ilgai išlaiko savo prekinę išvaizdą. „Pasiūlyčiau tokias įsigyti ir kitoms įmonėms – darbas virtuvėje tikrai palengvės“.

UAB „Mantvilė“ ir Meniu.lt informacija