This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Prezentacija „Šiuolaikiškos virtuvės patiekalų gaminimo ypatumai“ (naujajam vasaros sezono meniu)

2007-04-17
Publish your own article

Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA), artėjant antrąjam „Atviram Lietuvos grilio čempionatui“ (kuris vyks gegužės 26 d. Druskininkuose), organizuoja pažintinius seminarus, skirtus maitinimo įstaigų virėjams, kepėjams ir vadovams. Seminarų metu vyks čempionato pristatymas ir produktų tiekėjų produkcijos prezentacija.

Seminarai vyks:
2007.04.12 Druskininkai
2007.04.17 Kaunas (restoranas „Bajorkiemis“)
2007.04.25 Panevėžys (Panevėžio raj., Piniava, konferencijų salė „Pas Katiną“)

Seminarų programa:

Registracija 16.45-17.00. LBKA prisistatymas, atviro Lietuvos grilio čempionato Druskininkuose pristatymas 17.00-17.10. Rėmėjai pristato savo produkcijos naujienas. Gaminami 4 patiekalai, pristatomas vynas, kava. 4 patiekalų vakarienė 17.10-19.00.

Rėmėjai: UAB „Steikvila“, UAB „AlmArūnas“, UAB „Dasita“, UAB „Manjana“, UAB „Mineraliniai vandenys“, UAB „Salų žuvis“.
Informacinis rėmėjas: Meniu.lt

Organizatoriai laukia atvykstant įvairių maitinimo įstaigų atstovų ir norinčių dalyvauti „Atvirame Lietuvos grilio čempionate“!

Pasiteiravimui: mob. tel. +370 615 43371.


LBKA ir Meniu.lt informacija