This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pietūs per 4 minutes ir šokiruojančios porcijos

2016-12-06
Publish your own article

„Kolegos“ unikalūs tuo, jog kiekvieną dieną čia rasite naują meniu! Kas dieną – 15 pagrindinių patiekalų ir 3-4 sriubos. Toks tempas garantuoja, kad produktai šaldytuvuose niekada neužsistovi, todėl visuomet čia rasite tik šviežią maistą. Keletas populiariausių patiekalų, klientų pageidavimu, yra nuolatos, tačiau 80% meniu keičiamas kiekvieną dieną. Tuo įdomybės nesibaigia, užeigos lankytojai patys gali tapti meniu autoriais, siūlydami ar prašydami kokius patiekalus norėtų matyti valgiaraštyje.

Kasdieną „Kolegose“ gaminami bent keli patiekalai iš egzotinių produktų ar receptūrų, pavyzdžiui: šernienos kepsniai, strutiena, arkliena. Atrodytų – iš kur tiek idėjų, užsidegimo ir teisingų sprendimų tokioje, iš pirmo žvilgsnio, paprastoje užeigoje? „Kolegos“ turi labai rimtą kozirį prieš daugelį kavinių ar net restoranų – virtuvė ir maisto ruoša yra didžioji užeigos savininko gyvenimo aistra ir pašaukimas, todėl – išlygų maisto ir darbo kokybei nebūna. Visi, tos dienos patiekalams reikalingi, produktai į virtuvę atvyksta ryte, nieko nelieka rytojui, čia niekada negausite pašildyto maisto, nes viskas ruošiama šviežiai.

Nors meniu nuolat keičiasi, bet yra ir kai kas pastovaus – kiekviena diena pas „Kolegas“ – cepelinų diena, mat virtuvės komanda – rimti profesionalai cepelinų gaminime. Čia ruošiama bent 8 skirtingos šio patiekalo rūšys, jų paskanauti lankytojai atvažiuoja net iš Vilniaus, atsiveža vaišinti užsieniečius, o paragavę teigia, jog būtent čia yra skaniausi cepelinai Europoje. Ne tik cepelinų, bet ir visų kitų patiekalų porcijos lankytojų teigimu „lengvai šokiruoja“ dėl savo gausos ir dydžio, tačiau, kai taip skanu, galima sau leisti pasimėgauti maistu ilgiau ir sočiau.