This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Perkūno namuose“ – vengriško vyno vakaras (Kaunas)

2005-02-02
Publish your own article

Prašurmuliavo šventės, metai ima vis labiau įsibėgėti, o darbų siautulys kartais neleidžia nė atsipūsti. Restoranas „Perkūno namai“ primena, kad ir šiemet tęsiami „Penktadienio klubo“ vakarai.

Šiuos „Penktadienio klubo“ metus nuspręsta pradėti vasario 4 d., 19.00val., rafinuotai persikeliant į senuosius Vengrijos vyno degustacijos rūsius. Penktadienio vakarą svečias bus siūloma ragauti Bataapati ūkio vyno. Šį vyną gamina garsios italų vyno šeimos Antinori vyndarys – Tibor Gal. Kadangi šio „Penktadienio klubo“ vakaro tema: „Vengrija – senasis vynų kraštas“, į „Perkūno namus“ pakviestas Vengrijos ambasadorius Sandor Juhasz Cvo. Jo ir UAB „Mineraliniai vandenys“ rinkos analitiko Gintauto Jašinsko kompanijoje vakaro svečiai galės mėgautis ypatingomis Bataapati ūkio vyno rūšimis – „Chardonay Barrique“ ir „Kekfrankos Reserve“, kurių Lietuvoje galite paragauti tik „Perkūno namuose“.

Prie šio vyno Jums siūlome ypatingų vengriškų patiekalų:
„Iš Vengrijos upių ir ežerų“: karpio, sterko ir upėtakio užkandžio su vėžių uodegėlių padažu. 

„Paprika - nepakeičiamas vengrų virtuvės prieskonis“: siūlysime vištienos „Paprikašo“ (Paprikas csirke); įdarytų ankštinių pipirų (Toltott paprika); „Segedo“ guliašo (Szegedi gulyas).

„Penktadienio klube“ muzikuos Artūras Kelpša (gitara) bei Arūnas Dirvanauskas (smuikas). O restorano virtuvės meistrai pagal Vengrijos ambasadoriaus Sandor Juhasz Cvo rekomendacijas pagamintais vengriškais patiekalais vaišins vakaro svečius.

Primename, jog vietas „Penktadienio klube“ reikia rezervuoti iš anksto.
Informacija telefonu (37) 32 02 30, mob. 8 (698) 54099,
El. paštu: klubas@perkuno-namai.lt
Bilieto kaina: 90 Lt.

Indrė Kišūnaitė
Meniu.lt informacija 
Vytauto Mickevičiaus nuotraukos

Daugiau apie „Penktadienio klubą“ >>
Daugiau apie restoraną >>