This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

NGBA viešnagė tradicinėse profesionalų dienose Rygoje (Latvija)

2005-08-29
Publish your own article

2005 metų rugpjūčio 24-25 dienomis Rygoje įvyko tradicinės HoReCa profesionalų dienos, kurias organizavo įmonė „Reaton“. Iš Lietuvos į šį renginį vyko įvairių restoranų atstovai, taip pat ir NGBA nariai. „Mission Foods“ atstovė iš Olandijos Marlies Wolters pademonstravo, kaip gaminama įvairių skonių tortilla, apie klasikinių italų picų ruošimo būdus informaciją suteikė kompanijos ITALPIZZA atstovas Alberto Fabbris iš Italijos, buvo demonstruojama įvairi „Reaton“ siūloma produkcija – rinktiniai prancūzų virtuvės delikatesai: foje gras, terine ir įvairios sriubos. 

Seminaro metu buvo pabrėžta, kad rytietiška virtuvė vis dar madinga – tai naujos sušio ruošimo idėjos, saku tunas, padažai „Mirin“, „Miso“, geltonasis imbieras. Pristatytos šaldytos vaisių tyrės šerbetams, desertams, coulis, ledams. Paminėtos šviežios mėsos naujienos iš viso pasaulio: veršiena, antiena, putpelės. 

Apie produktus kokteiliams informaciją suteikė kompanijos BOIRON atstovas Gregoire’as Charpentieras iš Prancūzijos – tai naujienos jūros produktų grupėje: krabai, krabų kojelės, o tai pat naujos tigrinės krevetės; greito gaminimo kiaušinių patiekalų naujienos iš viso pasaulio (virti-lupti kiaušiniai, šaldyti kiaušinių tryniai, baltymai ir kiaušinių mišinys). 

NGBA informacija