This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Navalis“ lankytojams siūlo viską, kas geriausia (Klaipėda)

2006-08-16
Publish your own article

Restorane laukiami ir smaližiai, kuriems siūloma paragauti išskirtinių desertų.

Šiomis dienomis visų saldumynų mėgėjų džiaugsmui restorano vyr. virėjas paruošė puikią naujieną – „Šefo medų“. Medus nuo seno Lietuvoje naudojamas įvairiems patiekalams gaminti, tačiau „Šefo medaus“ galite paragauti tik „Navalyje“.

Kruopščiai parinktuose Žemaitijos avietynuose, žemuogynuose, toli nuo miesto dulkių pastatyti bitynai lemia išskirtinį medaus skonį, jame išsaugomos visos maistingosios medžiagos. Produktas yra patikrintas Klaipėdos apskrities maisto ir veterinarijos laboratorijoje.

250 ml „Šefo medaus“ „Navalyje“ kainuoja 35 litus. Jūsų nuoširdžiai laukia viešbučio ir restorano „Navalis“ kolektyvas.


Laura Kubilienė
Meniu.lt informacija