This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Naujasis TV bokšto restorano „Paukščių tako“ bistro meniu – greita, šviežia ir maistinga

2015-05-15
Publish your own article

Išskirtinis bistro meniu patiekalas – perlenkti amerikietiški vafliai su įvairiu įdaru. Vaflius restorano „Paukščių takas“ virėjai kepa iš aukščiausios kokybės miežių miltų, kuriuose esantis salyklas yra greitas ir patikimas energijos šaltinis. Galite pasirinkti vaflį su vištiena, kiauliena, jautiena, lašiša ar vegetarišką – su lietuvišku varškės sūriu. Įdarą praturtina šviežios sezoninės daržovės ir namų gamybos padažai.

Dar vienas pagrindinis bistro meniu patiekalas – įvairūs mėsainiai. Šių mėsainių aromatingos, šviežios, traškios, bandelės kepamos specialiai „Paukščių takui“ pagal užsakymą. Kaip ir vaflių, mėsainių įdarui naudojamos tik šviežios daržovės. Visi vafliai ir mėsainiai patiekiami su belgiškomis bulvytėmis ir dviejų rūšių namų gamybos padažais. Vaflių ir mėsainių kaina – nuo 5,5 € iki 7 €.

Mėgstantys pasilepinti saldumynais, kviečiami paragauti tradicinių belgiškų vaflių, kepamų taip pat „Paukščių tako“ virtuvėje. Šie vafliai storesni ir minkštesni nei vafliai su įdaru, jie patiekiami su ledais, klevų sirupu arba plakta grietinėle ir vaisiais.

Visą bistro meniu galite peržiūrėti čia >>

Restorano „Paukščių takas“ bistro meniu galioja kiekvieną dieną nuo 11 iki 18 val. Nuo 18 val. lankytojams siūlomas restoraninis meniu.
Pageidaujantys restoraninio meniu iki 18 val. maloniai prašomi kreiptis į aptarnaujančius padavėjus.

Restoranas „Paukščių takas“
http://www.tvbokstas.lt