This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Naujasis rudens-žiemos sezono ir žvėrienos meniu prancūziškajame "Verres en Vers" restorane

2016-11-10
Publish your own article

Rudens - Žiemos sezono a la carte meniu galite parsisiųsti čia >>>

Meniu raide N pažymėti nauji, šio sezono, patiekalai. Nepažymėti patiekalai – tai restorano tradiciniai, firminiai patiekalai, jau spėję tapti restorano vizitine kortele. Įdomu, jog pačiais populiariausiais patiekalais jau daug sezonų išlieka austrės (Fin de Claire rūšies), jautienos antrekotas su café de paris sviestu ir crème brulee (saldus kiaušinių kremas su karamelės plutele).

Visą lapkričio mėnesį restorane galioja ir specialusis žvėrienos meniu, jį galite atsisiųsti paspaudę nuorodą >>>

Vinco Alesiaus nuotraukos