This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Naujas restorano „Brasserie de Verres en Vers" šparagų meniu

2014-05-24
Publish your own article

UŽKANDŽIAI
ŽALIIEJI ŠPARAGAI SU DŽIUVĖSĖLIUOSE KEPTŲ KIAUŠINIŲ, KARAMELIZUOTA TRAŠKIA ŠONINE IR ŠALOTINIAIS SVOGUNĖLIAIS ........... 36,- Lt 10,43 Eur

DSC_0367_2


KREMINĖ BALTŲJŲ ŠPARAGŲ SRIUBA............. 24,- Lt 6,95 Eur

ŠILTOS ŽALIŲJŲ ŠPARAGŲ SALOTOS SU SHIITAKE GRYBAIS IR KEPTOMIS TIGRINIŲ KREVECIŲ UODEGĖLĖMIS .............. 38,- Lt 11,01 Eur

DSC_0691_2

PAGRINDINIAI PATIEKALAI
VIRTI BALTIEJI ŠPARAGAI (250G) PATIEKIAMI SU ŠIUMETĖMIS BULVYTĖMIS
BEI OLANDIŠKU PADAŽU ARBA LYDYTU SVIESTU....................... 38,- Lt 11,01 Eur

PAPILDOMAI GALITE PASIRINKTI:


- PLONAI PJAUSTYTAS VYTINTAS KUMPIS .....................................16,- Lt 4,63 Eur

- VERŠIENOS NUGARINĖS KEPSNELIAI .............................................24,- Lt 6,95 Eur

- KEPTOS JURU ŠUKUTĖS ..................................................................... 28,- Lt 8,11 Eur

- KEPTA ŠAMO FILĖ............................................................................... 19,- Lt 5,50 Eur

DESERTAI
MASKARPONĖS KREMAS SU BRAŠKIU IR RABARBARU KOMPOTU .................. 22,- Lt 6,37 Eur

DSC_0693_2_2

TRINTOS BRAŠKĖS SU PUTOJANCIU VYNU IR CITRINŲ
BEI BAZILIKŲ ŠERBETU ........................................................................................... 24,- Lt 6,95 Eur

Jei esate alergiškas (produktui, ingredientui), informuokite padaveja. Kainos nurodytos su 21% PVM.