This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Naujas lietuviškų miltų mišinys picoms (AB „Malsenos“)

2005-04-12
Publish your own article

Ne paslaptis, kad vien tik iš Lietuvoje užaugintų kviečių beveik neįmanoma sumalti tokių miltų, kurie tiktų plonapadėms itališkoms picoms gaminti, nes dėl gamtinių sąlygų skiriasi grūdo struktūra, glitimo stiprumas ir kiti parametrai.

Todėl dauguma picerijų naudoja pakankamai brangius importinius, dažniausiai švediškus ar vokiškus miltus, skirtus picoms gaminti.

Tačiau, pasitelkus šešių mėnesių kruopštaus darbo patirtį ir atradus tinkamą miltų mišinio santykį, maišant skirtingų grūdų veisles ir skirtingų rūšių miltus, AB „Malsena“ pristato ir siūlo išmėginti savo naująjį specialų miltų mišinį, ypač tinkantį picoms gaminti. Miltai savo parametrais beveik nesiskiria nuo importuojamų miltų iš kietųjų kviečių. Kai kuriais parametrais (pavyzdžiui, vandens sugėrimu) lietuviški miltai net pranoksta importuotus, o tai reiškia, kad iš to paties miltų kiekio virtuvės šefas galės iškepti daugiau picų!

AB „Malsena“ technologai, ištyrę visus miltų parametrus ir neradę esminių skirtumų, yra įsitikinę, kad šie miltai puikiai tinka picoms gaminti ir yra daug pigesni už importuojamus miltus. Miltai parduodami maišais po 25 kilogramus, vieno maišo kaina 35 litai (be PVM).

AB „Malsena“ informacija