This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Naujas, 17-as „Restoranų verslo“ numeris!

2007-03-21
Publish your own article

Dar niūrus ir drėgnas, tačiau už lango – taip ilgai lauktas pavasaris. „Restoranų verslas“ jį pasitinka ypatingomis nuotaikomis – kupinas japoniškosios egzotikos. Tad norintiems pasidžiaugti atgimimą pranašaujančiu metų laiku ypatingai, siūlome pasidairyti po Europoje ir Amerikoje populiariausius sušių barus ir restoranus, žvilgtelėti, kuo panašios ar skirtingos Europos ir Lietuvos japoniškų maitinimo įstaigų koncepcijos. Kad kelionė po japonų virtuvę būtų prasmingesnė, trumpai supažindiname su japoniškuose restoranuose vyraujančiomis tradicijomis. Domimės, ar Lietuvoje veikiančių japonų restoranų interjerai atspindi tikrąją japoniškąją dvasią.

Praeitais metais rašėme apie espresso kavos niuansus, o šiais pradedame gilintis į arbatų pasaulį. Šiame numeryje supažindinsime jus su šio puikaus gėrimo istorija, klasifikavimu, skirtingų rūšių ypatybėmis. Taip pat siūlome susipažinti su šaldymo įrangos veikimo principais, žuvų klasifikavimu, kokteilių klasifikavimu, informuojame ir konsultuojame įvairiomis maitinimo ir pramogų įstaigoms bei viešbučiams aktualiomis temomis.

Galiausiai pavasaris – puikus metas kibti į naujus darbus. Šiuo principu besivadovaudamos, būsimus metų darbus pristato asociacijos, duris praveria ir apsilankyti kviečia naujos ar atnaujintos maitinimo įstaigos, viešbučiai, savo naujienas pristato maitinimo ir svetingumo rinkos įstaigas aptarnaujančios įmonės. Sutikite pavasarį kartu su „Restoranų verslu“!

Tradiciškai šiame numeryje pateikiame sąrašą maitinimo įmonių, kurios lankytojams duris pravėrė sausio, vasario mėnesiais. Įdomiausias pristatome plačiau. Kaip visuomet, leidinyje rasite žinutes apie naujus produktus ir kitas rinkos naujienas. Koncepcijų rubrikoje šį kartą pristatome japoniškų restoranų koncepciją. Straipsnyje „ Greita, lengva, egzotiška “ aprašome įdomiausius Europos ir JAV sušių barus. Rubrikoje „Interjeras“ pristatome dviejų Lietuvoje veikiančių japoniškų restoranų interjerus. Įrengimų rubrikoje nagrinėjame šaldymo sistemų veikimo principus. Šiame leidinyje pradedame straipsnių ciklą apie žuvį. Pradžiai supažindiname su žuvų klasifikavimu ir kitais bendrais dalykais, kuriuos būtina žinoti apie žuvį. Praeitais metais rašėme apie kavą, o šiais pasakosime apie arbatą. Šį kartą trumpai pristatome visas arbatos rūšis. Tęsiame barams skirtą temą „Barmenų darbo paslaptys“ – kalbame apie kokteilių klasifikavimą. Viešbučiams skirtoje rubrikoje pristatomi keli naujai atidaryti viešbučiai, pateikiama apgyvendinimo įmonių statistika ir viešbučių rinkos naujienos. Taip pat aptariama buvusio Vilniaus „Sporto“ viešbučio renovacija. Paskutiniuose žurnalo puslapiuose, kaip visada, rasite asociacijų ir tarnybų informaciją, restoranų rinkos naujienas, artimiausių parodų sąrašą ir HORECA rinką aptarnaujančių įmonių rodyklę.

Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – būtų pristatytas tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti. Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių atsiuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei portale Meniu.lt adresu http://kuponas.meniu.lt ). Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt .
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai. Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti redakcijose (Kaune, Savanorių pr. 271-207, ir Vilniuje, Konstitucijos pr. 23C-618).

Kiti „Restoranų verslo“ numeriai >>

Nuoširdžiai jūsų,
„Restoranų verslo“ ir Meniu.lt kolektyvas