This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Metams pietus laimėjęs vilnietis prizu kai kada dalysis su draugais (Vilnius)

2005-04-15
Publish your own article

Sostinės savitarnos restorane „Užsuk“ 31 metų vilnietis verslininkas Tauras Kondrasevičius pietaudavo kartą per savaitę.

Nuo priešpaskutinės kovo dienos vizitas į „Užsuk“ tapo neatsiejama vyriškio dienotvarkės
dalis. Vilniečiui nusišypsojo Fortūna laimėti akciją „Pietauk visus metus nemokamai“.

Beveik tris mėnesius vykusios akcijos dalyviais galėjo tapti restorano svečiai, valgę nurodytu laiku ir už patiekalus kasoje palikę daugiau kaip 12 litų. Tokią sumą išleidusieji gaudavo kuponus ir pildydavo juose anketą. Restorano urnoje nuo sausio 5 dienos iki kovo 26-osios
susikaupė 9223 anketų.

Burtų keliu išrinktas akcijos laimėtojas T. Kondrasevičius pasakoja užpildęs 4 anketas.
Praėjusią savaitę jam įteiktas pažymėjimas, suteikiantis teisę iki kitų metų kovo pabaigos kasdien vaišintis už 20 litų.

„Anksčiau tekdavo galvoti, kur ir kada pietauti, dabar šios problemos neliko, juolab kad kiekvieną dieną trauksiu valgyti į pamėgtą vietą“, - gavęs laimėjimą patvirtinantį pažymėjimą „Laisvalaikiui“ teigė prizininkas. Pagal išsilavinimą ekonomistas finansininkas T. Kondrasevičius pasakojo, kad mėgsta laimę mėginti loterijose. Be maitinimo metams, iki šiol yra laimėjęs mobilųjį telefoną. „Atrodo, jog pasiseka tuomet, kai jaučiu didelį norą laimėti“, - receptūrą, kaip pelnyti prizų, atskleidė verslininkas.

Išgirdęs apie prizą vyriškis teigia pasijutęs it laimėjęs milijoną, ir dėl to, kad kasdien turės valgyti vienoje vietoje, galvos nesuka. „Restorano asortimentas platus, čia kaskart gali išsirinkti
ką nors nauja. Kai būsiu mažiau alkanas, pasikviesiu valgyti bičiulių“, - tikino vilnietis.

Sostinės savitarnos restorane „Užsuk“ 31 metų vilnietis verslininkas Tauras Kondrasevičius pietaudavo kartą per savaitę. T. Kondrasevičius sakė maistui esąs ne itin išrankus, o skaniausi
jam yra „Užsuk“ mėsos patiekalai, prie kurių, paisydamas sveikų derinių, renkasi ne ryžių ar bulvių, bet įvairių daržovių troškinių.

Beje, kulinarija ir maisto įmonės šiam vilniečiui yra sava sritis, mat jis yra dirbęs vieno prestižinio sostinės restorano administratoriumi. Tad akcijos dėka be nuolatinio svečio
„Užsuk“ drauge įgijo ir maitinimo ekspertą.

Akcijoje „Pietauk visus metus nemokamai“ buvo išdalyti ir 3840 momentiniai prizai, tarp jų - restorano rėmėjų - bendrovės „Švyturys-Utenos alus“ firminiai atidarytuvai, taurės ir kompaktiniai muzikos įrašų diskai, taip pat žaisliukai bei valgomi laimėjimai - natūralios sultys ir
desertai. Per tris mėnesius "Užsuk" išplatinta apie 2000 skrajučių, suteikiančių nuolaidų patiekalams ir gėrimams.

„Laisvalaikio“ klubo nariams restorane taikomos 15 proc. nuolaidos valgiams ir gėrimams.

Ramunė Žukauskienė
„Laisvalaikio“ informacija
http://laisvalaikis.meniu.lt