This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Mažoji Ragainė - 20 skanių metų

2015-07-26
Publish your own article

„Mažosios Ragainės" pavadinimas neatsitiktinis. „Mažąja" ji buvo pavadinta todėl, kad šeimininkai nemanė taip išgarsėsiantys, o „Ragainė" – nepamirštosios Prūsijos miestas. Dabar šį vardą garsina konditerijos ir kulinarijos gaminiai.

Dvidešimt metų sėkmingai išsilaikyti viešojo maitinimo versle nėra paprasta. „Mažoji ragainė” tai pasiekia  ne tik išlaikydama pastovią, aukštą kokybę, bet didelį dėmesį skiria ir nuolatiniam personalo tobulėjimui, bei pačių gaminių tobulinimui. Dešimt ar net dvidešimt metų darbo stažą turintys virėjai ir konditeriai nestovi vietoje ir nuolat tobulinasi Lietuvos Vyriausiųjų Virėjų ir Konditerių Asociacijos (LRVVKA) bei Lietuvos Barbekiu Kepėjų asociacijos (LBKA) seminaruose ir dalyvauja kulinariniuose konkursuose, kuriuose skina pergales. 2014 metais LBKA ir LRVVKA organizuojamuose čempionatuose laimėjo geriausios „Žuvies skonis" konkursą.

„Mažoji Ragainė“ rūpinasi, kad nuolatiniai klientai ir lankytojai visada gautų savo mėgstamiausius, ne vieną kartą išragautus patiekalus, gaminamus pagal klasikines, laiko patikrintas receptūras. Kai kurie gaminiai pvz. pyragėliai su nesaldžiais įdarais nesikeičia nuo pat įmonės veiklos pradžios, o klasikiniai patiekalai konkuruoja su legendomis apipintais. „Mažosios Ragainės“ lankytojai dažnai komentuoja: „Kijevo kotletas  visai, kaip Dainavoje, tik kauliuko trūksta“. Pastovią kokybę garantuoja du pagrindiniai kriterijai: atsakingai pasirenkamos žaliavos (sezono metu naudojama vietinių ūkininkų produkcija) ir nuolatinis dialogas su lankytojais – išklausomos jų pastabos, norai ir pageidavimai. Tai – nuolatinio tobulėjimo variklis. Štai per pastaruosius metus didelis dėmesys skiriamas maisto pateikimo estetikai ir dizainui. Tortų gamybos procese dalyvauja netgi profesionalus skulptorius, kuris atsakingas už skulptūrėlių ant torto gamybą. Tortams pagardinti naudojami natūralūs jogurtai, šviežios bei šaldytos uogos, iš natūralių produktų gaminami ir konditerijos gaminių papuošimai.

Jau pagamintų tortų, pyragėlių, sausainių, įvairių patiekalų rasite „Mažosios Ragainės" parduotuvėse Vilniuje.

  • Konstitucijos pr. 16 (CUP’as) – Nauja kavinė, Jūsų patogumui. Apsilankykite.
  • Isruties g. 22
  • Švitrigailos g. 11 k./Naugarduko g. 41, Vilnius
  • Saltoniškių g. 9 (PPC Panorama)
  • Žukausko g. 26

„Mažojoje Ragainėje" galima užsisakyti ir aptarnaujantį personalą. Banketams maistas ruošiamas labai atidžiai ir kruopščiai.