This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

LRVVKA rengia virėjų tobulinimosi kursus

2009-03-18
Publish your own article

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia virėjus į profesionalų tobulinimosi kursus.

„Miniatiūriniai užkandžiai – furšetui, „vyno taurės“ vakarėliui ar vaišėms „nuo padėklo“...

Šaltieji, karštieji užkandžių kąsneliai, desertai taurelėse, maži pyragaičiai.
Renginio metu pagaminama apie 15 rūšių patiekaliukų (gaminiai ragaujami).

Dėstytojai:

Honorata Lyndo – LRVVKA tarybos narė, LRVVKA virėjų komandos „Gintarinis aljansas“ narė, tarptautinių virėjų konkursų prizininkė, restorano „Steak House“ gamybos vadovė. Halina Višnevskaja – LRVVKA tarybos narė, LRVVKA virėjų komandos „Gintarinis aljansas“ narė, tarptautinių virėjų konkursų prizininkė, viešbučio „Conti“ restorano gamybos vadovė. Rūta Šiušienė – LRVVKA tarybos narė, LRVVKA virėjų komandos „Gintarinis aljansas“ narė, tarptautinių virėjų konkursų prizininkė, UAB „Beatričės saldumynai“ gamybos vadovė. Ona Jurkšienė – LRVVKA tarybos narė, UAB „Maisto fabrikas” gen. direktorė.

Kursų kaina: 300 Lt, LRVVKA nariams – 250 Lt.

Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursų medžiagą ir kursų baigimo pažymėjimą.

Kursai vyks 2009 m. kovo 29 d., nuo 10 val. iki 17 val., UAB „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 175.

Būtina registruotis iš anksto.

Registracija iki 2009 m. kovo 26 dienos tel./faks. (8 5) 2723171, mob. tel. 8 611 26658 arba el. paštu info@lrvvk.lt.


LRVVKA informacija