Kepinių ir patiekalų gamybai bus naudojami:
• „Kauno Grūdų“ specializuoti miltai;
• „Vilniaus paukštyno“ vištienos produktai;
• „Santa Maria“ prieskoniai.
Patiekalus serviruosime stilingose UAB „Sangaida“ lėkštėse.
Švarą ir higieną užtikrins UAB „Manjana“ priemonės profesionalams.
Kursai vyks metinio LRVVKA rėmėjo - UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ - mokymų klasėje, aprūpintoje moderniausiais įrengimais.
Kursų dėstytojos:
Aldona Gečienė (Tarybos narė), Honorata Lyndo ir Liucija Makovska (LRVVKA narės) - daugkartinės tarptautinių gastronomijos konkursų dalyvės ir prizininkės. 2012 m. IKA/pasaulio kulinarinės olimpiados Erfurte bei pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“ Liuksemburge medalių laimėtojos.
Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Kepinių, patiekalų degustacija.
Vieta: UAB „MBR Parduotuvių ir restoranų įranga“ mokymo centras, Kirtimų g. 49B, Vilnius
Data: 2015 m. lapkričio 15 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 43 Eur, LRVVKA nariams ir kandidatams – 23 Eur
Vietų skaičius – 40 vietų.
Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.