This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

LRVVKA kviečia į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Vištieną gaminkime kitaip - neįprasti vištienos produktai ir naujausios jų gaminimo tendencijos!“

2013-06-04
Publish your own article


Kursų dėstytojai:

Virtuvės grandė ALDONA GEČIENĖ – daugiausia tarptautinių apdovanojimų pelniusi virtuvės šefė ir RUSLAN BOLGOV – išmanusis skonio detektyvas.

Vieta: UAB „Baltic Master“ mokymo centras, Dariaus ir Girėno g. 175, Vilnius
Data: 2013 m. birželio 9 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 150 Lt, LRVVKA nariams – 75 Lt
DĖMESIO!!! Iki š.m. birželio 4 d. užsiregistravusiems, taikoma 40 % nuolaida.
Kaina po nuolaidos: 90 Lt, LRVVKA nariams – 45 Lt.
Vietų skaičius ribotas!

Kiekvienas seminaro dalyvis gaus profesinio meistriškumo kėlimo pažymėjimą!

Paskubėkite - būtina išankstinė registracija  tel. 8 5 272 31 71, mob. 8 615 67405, el. p. info@lrvvk.lt