Kviečiame Jus š.m. balandžio 22 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Karšti žuvies, mėsos patiekalai: naujų skonių atradimas“.
Kursų dėstytojos: tituluotos virtuvės meistrės Aldona Gečien, Honorata Lyndo ir Liucija Makovska. Virtuvės šefės pristatys žuvies ir mėsos patiekalų šiuolaikines gamybos technologijas, naujus skonius, puošybą.
Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų degustacija.
Vieta: UAB „MBR Parduotuvių ir restoranų įranga“ mokymo centras, Kirtimų g. 49B, Vilnius
Data: 2018 m. balandžio 22 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 50 Eur, nariams – 40 Eur.
Vietų skaičius – 45 vietos. LIKO 5 LAISVOS VIETOS
Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.