This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Kviečiame į LRVVKA prezentaciją “Vasaros sezono naujienos“

2014-03-28
Publish your own article
UAB „Sangaida“ pasitiks svečius su prancūziško „Monbana“ karšto šokolado taure. Žuvies ekspertas, restoranų šefas iš Rygos, gamins ir vaišins aštuonkojo karpačio ir gelsvapeleke, ruošta trim būdais.
Ragausime UAB „Reaton“ kalmarą, įdarytą kus kus, bei ožkos koją su Bulgur kruopomis. UAB „Arklienos krautuvėlė“ pasiūlys išskirtinį delikatesą – lietuvišką arklieną, dietinę mėsą. Įvertinsime Farm Frites graikiškų bulvinių blynų skonius ir naudas maitinimo įstaigoms. Įvertinsime UAB „Agrovet“ naujieną – kiaulienos kulną ir šviežias kiaulienos dešreles, kurių gamyboje naudojama stambiai kapota mėsa.
AB „Kauno Grūdai“ kvies paskanauti juodos ir baltos duonos su įvairiomis užtepėlėmis, desertui paragauti vanilinio pyrago ir kelių rūšių keksiukų. Visi šie kepiniai bus pagaminti iš aukščiausios kokybės miltinių mišinių.
AB „Nordic Sugar Kėdainiai“ - naujo metinio LRVVKA rėmėjo - produktų aukštą kokybę pademonstruos Lietuvos šefai naujai sukurtuose desertuose.
Patiekalus gardinsime „Santa Maria“ prieskoniais – rožiniais, apelsininiais pipirais, grilio padažais. UAB „Jokado projektai“ demonstruos naują HoReCa srities darbuotojų aprangos kolekciją.

Renginio metu gamins: Jevgenij Ponomarjov, restoranas “Gastronome” (Latvija); Liucija Makovska, restoranai „Forest“; Aldona Gečienė, restoranas „California Gourmet“; Darius Dabrovolskas, restoranas „Monte Pacis“; Tomas Rimydis, UAB „Kitas skonis“; Vilma Rudienė ir Stasys Vitkus, viešbutis „Pajūrio Gabija“; Irena Petreikytė, UAB “Biskvitas”; Darius Piščikas, kavinė “Flamingas”.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 60 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba tel. 8 615 67405.