NAUJIENA! Velso aviena, išauginta Velso Karalystėje, unikalios gamtos subrandinta, itin minkšta. Teisingą Velso avienos išpjaustymą pademonstruos Romas Venys – profesionalus išpjaustytojas, sertifikuotas ES.
Prie UAB „Reaton“ plekšnės išbandysime skirtingus šokolado skonius, kraujinę dešrą gardinsime grybais, įvertinsime skandinavišką poliarinę duoną.
AB „Vilniaus paukštynas“ dietinę, plonintą vištienos filė ir plonintą šlaunų mėsą patieksime molekuliniu gamybos metodu.
Skanausime ūkininkės G. Sakalauskienės ekologiškai išaugintus, šviežutėlius šparagus.
„Dansukker“ produktų išskirtinę kokybę demonstruos jaunieji Lietuvos šefai pristatydami kelis desertus.
Desertų subtiliam skoniui išgauti naudosime UAB „Sangaida“ „Millac Gold“ grietinėlę ir „Monin“ sirupus.
Įvertinsime šio sezono „Santa Maria“ naujieną – gaivius „World-To-Go“ padažus patogiose pakuotėse.
Patiekalų puošimui naudosime ūkininko R. Grajausko žalumynus.
AB „Kauno Grūdai“ renginio dalyvius kvies paragauti iš aukščiausios kokybės miltinio mišinio „Tempūra“ pagamintų traškių paplotėlių, kurie bus patiekti su vištiena ir įvairių skonių „Santa Maria“ padažais. Kompanija virėjams profesionalams taip pat pristatys savo gaminamus specializuotus miltus makaronams, kurie idealiai tinka gaminti visų rūšių makaronams ar pastai. Pagaminti iš tokių miltų makaronai termiškai apdorojant neištęžta, nesulimpa, yra kietesni, maistingesni ir juos lengva patiems pagaminti.
LRVVKA komanda, II-os vietos laimėtoja konkurse „Baltijos kulinarinės žvaigždės taurė 2014“, Sankt Peterburgas, pristatys konkursinius patiekalus. Ragausime I-os vietos konkurso „Trendy Chocolate Chef“, Lenkija, užkandį.
Renginio metu gamins: Deivydas Praspaliauskas, restoranas „Bistro1dublis“; Aldona Gečienė, restoranas „Imperial by California Gourmet“; Evaldas Juška, restoranas „Lauro lapas“; Justinas Kapkovičius, „IDW Esperanza Resort“; Artūras Samavičius, restoranas „Imperial by California Gourmet“; Audrius Goštautas, „Kempinski Hotel Cathedral Square“; Beata Nicholson, „Beatos virtuvė“; Jevgenij Volkov, viešbutis „Park-Inn Vilnius North“; Eduardas Radzivilovas, kulinarijos-konditerijos įmonė „Mažoji Ragainė“; Gediminas Albrichtas, restoranas „Soul&Pepper“, Jaroslav Orševski, restoranas „Siesta“, Tomas Mockūnas viešbutis „Grand SPA Lietuva“.
Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 60 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. 8 615 67405.