This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Keletas naujienų iš „Monin“

2007-04-02
Publish your own article
Nauji „Monin“ padažai
Pasaulinis profesionalių sirupų lyderis „Monin“ kartu su UAB „Sangaida“ pristato naują produktą – 3 rūšių (karamelės, baltojo šokolado ir tamsaus šokolado) „Monin“ padažus. Jie gali būti naudojami gaminant kavos ir šokolado gėrimus , puošiant bei gardinant desertus : ledus, blynelius, sūrio pyragą ir kt. Šie padažai nepakeičiami tada, kai reikia tirštesnės konsistencijos produkto, tinkančio indų, taurių, patiekalų dekoravimui.

Akcija perkantiems „Monin“ sirupus
UAB „Sangaida“ vykdo 2007 m. akciją – pirkdami tam tikro, tą mėnesį akcijoje dalyvaujančio „Monin“ sirupo, dovanų gausite specialias „Libbey“ taures. Akcija vyks visus metus!

Kovo-balandžio mėn. akcija: pirkdami 6 butelius riešutinio iriso sirupo, dovanų gausite 6 puikias „Libbey“ taures.

Kokteilio receptas:
20 ml „Monin“ riešutinio iriso sirupo (Toffee Nut);
30 ml brendžio;
80 ml pieno;
1 puodelis espresso.

Paruošimas:
Pieną su brendžiu suplakti karštu garu, perpilti į „Libbey“ taurę Bravura Flute (190 ml), supilti puodelį espresso kavos.

Išsamesnės informacijos teiraukitės „Sangaidos“ salonuose.


UAB „Sangaida“ ir Meniu.lt informacija