This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Kalėdinis eksperimentas – medaus alus, pagardintas imbieru (Vilnius)

2006-12-15
Publish your own article

Pusantrų metų veikiančioje alaus darykloje-restorane „Bravaria“ lankytojai gali mėgautis naujausiu vyriausios technologės kūriniu – medaus alumi, pagardintu imbieru. Ši alaus rūšis yra išvirta specialiai žiemos sezonui.

„Bravaria“ medaus alaus sudėtyje yra tikro bičių medaus. Gamyboje naudojamas tyriausias vanduo, aukščiausios kokybės salyklas, atgabentas tiesiai iš Vokietijos. Tradiciškai alaus gamyboje naudojamus apynius alaus gamybos meistrė pakeitė imbieru. Būtent šis pagardas „Bravaria Medaus“ alų daro išskirtinį, kitokį.

„Man patinka, kad galiu eksperimentuoti“, – pasakoja jaunoji aludarė. „Tik improvizuodamas gali sukurti kažką visiškai nauja bei originalaus. Medaus alus su imbieru yra mano dovana artėjančių švenčių proga alaus mėgėjams, ieškantiems įdomaus skonio“.

Alus ypatingas tuo, kad yra „gyvas“, iš natūralių produktų, nefiltruotas, nepasterizuotas, nenaudojama dirbtinė angliarūgštė.

Alaus darykla-restoranas „Bravaria“ paruošė staigmeną ir dailiosios lyties atstovėms. Moterys alaus darykloje-restorane „Bravaria“ suras specialiai joms švenčių proga išvirtą gėrimą grogą – karštą alaus kokteilį, pagardintą medumi bei citrina.

Jaunoji aludarė pažada stebinti lankytojus nuolat. „Per metus žadame lankytojams pasiūlyti mažiausiai dviejų skirtingų, originalių skonių produktus“.

„Bravaria“ alus yra verdamas žvilgančiuose žalvario katiluose, kurie įrengti gerai matomoje restorano vietoje. Tai yra tikra atrakcija lankytojams, nes jie gali stebėti alaus virimo procesą bei mėgautis šviežiu alumi restorane.

Per mėnesį alaus darykloje-restorane „Bravaria“ yra išverdama apie 32 tonas alaus.

Nuo pernai metų rugsėjo mėnesio restorano lankytojai mėgaujasi Bravaria „Premium“ alumi – tai švelnus ir lengvas, subtilaus skonio ir aromato alus, pagamintas iš tyriausio vandens, aukščiausios kokybės salyklo ir apynių, atgabentų tiesiai iš Vokietijos.

Tiems, kas ieško ypatingo, netikėto skonio, bravoro šeimininkė siūlo paragauti „Bravaria Ajerų“ tamsaus alaus. Tai tirštas, salstelėjęs, išsiskiriantis sodriu aromatu bei ryškiu skoniu alus.

Bravaria „Baltas“ paruoštas iš kvietinio salyklo, nefiltruotas, savito ir išskirtinio skonio alus. Juo stengiamasi priminti kadaise kruopščiai puoselėtas ir mėgtas alaus rūšis.

Restorano „Bravaria“ informacija