This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Išskirtiniai bei originalūs rusiški patiekalai restorane „Ferdinandas“ (Klaipėda)

2007-01-31
Publish your own article

Kaip niekur kitur, restorane „Ferdinandas“ galima paskanauti aštuonių rūšių sriubų (pavyzdžiui, rusišką rinktinę mėsos „Solianka“ ar „Petro 1-ojo kopūstienę“), kurių kainos svyruoja nuo 5 iki 14 litų.

Klientų ypač mėgiamas „Totoriškas bifšteksas“ (18 Lt) – tai žalia jautienos filė, patiekiama su adžikos padažu, svogūnais, grietine bei žaliu putpelės kiaušiniu. Restorano šeimininkai siūlo paragauti ypatingų marinuotų „Sentikiškų kelmučių“, blynelių su ikrais, baklažano suktinukų bei rusiškų koldūnų su įvairiais įdarais.

O kaip gi užėjęs į „Ferdinandą“ neparagausi kasdien čia kepamų firminių „Močiutės“ pyragėlių su grybų, kopūstų, pašteto įdaru ar lašinukais.

Ypatingas meniu banketams
Tik čia banketams ir pagal specialius užsakymus kepami tautiniai rusiški pyragai – pyragas su žuvies įdaru bei ypatingas trijų tešlų ir trijų įdarų rusiškas pyragas „Kurnikas“, kuris, anot restorano savininkės Tatjanos Smirnenko, yra ne pigus, bet to vertas.

Tatjana Smirnenko rekomenduoja jau klientų pamėgtą ir įvertintą įdarytą lašišą, mažyčius blynelius su ikrais bei iš anksto užsakomą firminį patiekalą „Buženina“ – keptą kiaulienos sprandinę, kuri marinuojama pagal specialų receptą ir patiekiama su ikrų padažu.

Visi patiekalai restorane gaminami iš ekologiškų, šviežių bei aukščiausios rūšies maisto produktų.

Živilė Kleivai