This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Gurmanai vėl stebinami neįprastais patiekalais (Kaunas)

2006-04-10
Publish your own article

Restoranų, kur kas mėnesį galėtum paragauti vis kitokio gurmaniško patiekalo, nėra daug.

Išimtis – Kauno restoranas „Miesto sodas“. Jau keturi mėnesiai subtilų skonį turintieji arba ko nors neįprasto paragauti norintieji jame lepinami gardžiausiais valgiais.

Balandžio mėnesio naujiena – trinta morkų sriuba su vištų kepenėlėmis. Karštasis patiekalas – ėrienos kepsnys su pistacijomis. Ėriena yra skani ir kvapni mėsa. Ją vertina daugelio pasaulio virtuvių meistrai. Skirtingai paruošta ėriena yra neatsiejama Kipro, Maroko, Rytų šalių kultūros dalis.

„Laisvalaikio“ klubo nariai gurmaniškų valgių paskanauti gali su 25 proc. nuolaida.


Kristina Kučinskaitė
„Miesto sodo“ archyvo nuotr.
„Laisvalaikio“ informacija