This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

France at glance - rezervuokite savo kovo 19 d. prancūziškam gourmet

2015-03-18
Publish your own article

Kovo 19d. paskanaukite:

  • Riebiųjų ančių kepenėlių terinas, rūkyta ančių krūtinėlė, braškių čatnis ir brioche duonelė
  • Keptos jūrų šukutės su pastarnokų kremu, marinuotais burokėliais ir traškiais svogūnais
  • Trumpai sūdytas, keptas menkės kepsnelis su be lukšto virtu putpelės kiaušiniu ir juodaisiais lęšiais
  • Kepta ėriuko nugarinė su šonkauliu, šiltos ratatuille daržovių salotos, jaunos bulvytės, tamsus trumų padažas
  • Prancūziškų sūrių rinkinys
  • Šokoladinis desertas ‘Juodasis miškas’ su griottines vyšniomis