This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Finsbury“ džinas

2006-06-09
Publish your own article

Daugiau nei 260 metų džino darykla „Finsbury“ žinoma kaip viena geriausių Didžiosios Britanijos alkoholio gamintojų. „Finsbury“ džino gamyklą 1740 metais Londono pakraštyje įkūrė Josepas Bishopas. Iš kartos į kartą džino gaminimo paslaptys buvo perduodamos Bishopų šeimoje, todėl jo gamybos metodas liko nepakitęs iki šių dienų. Šiandien, kaip ir prieš daugelį metų, „Finsbury“ džino gamybai naudojamos kadagių uogos, egzotiški vaisiai ir daugybė žolelių bei prieskonių. Tačiau jo gamybos paslaptis griežtai saugoma iki šiol.

Itin sauso ir švelnaus skonio „Finsbury“ džinas pripažintas tiek Didžiojoje Britanijoje, tiek tarptautiniu mastu. Per visą savo gyvavimo istoriją šis džinas įsitvirtino didžiųjų Europos šalių kavinėse, klubuose, restoranuose ir prekybos vietose.

Į šį aukščiausios kokybės džiną dedamos kadagių uogos, vaisiai bei žolelės. Vėliau itin kruopščiai distiliuojamos. „Finsbury“ džinas vilioja turtinga bei elegantiška aromatų puokšte. Ši gamybos formulė „Finsbury“ džinui suteikia aukščiausią kokybę.

,,London” dry džinas yra nepaprastai aromatingas ir populiarus. Žinovai ypač mėgsta šiuo džinu mėgautis grynu, nes tik tada geriausiai atsiskleidžia jo pikantiškas prieskonių skonis bei elegantiškas aromatas. Kartą paragavęs šio džino, nesumaišysi su jokiu kitu. „Finsbury“ džinas taip pat nepamainomas ingredientas populiariausiuose klasikiniuose kokteiliuose, tokiuose kaip „Džinas su toniku“ ir ,,Sausas Martini“.

UAB „Mineraliniai vandenys“ informacija