This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Fiesta Meksikana“ vyksta tik „Meksikoje“ (Vilnius)

2006-12-05
Publish your own article

Jo savininkas Don Edmūndo žada visą dieną pilstyti tekilą už simbolinę vieno lito kainą ir ruošti patiekalus taip, kaip juos gamina ir atneša ant stalo pačioje Meksikoje.

„Lėkštė bus pilna aštraus maisto ir visa tai „plauks“ trijuose padažuose, – sakė Don Edmūndo, – ir visus priimsiu kaip savo artimiausius giminaičius, taip, kaip tolimoje Meksikoje daro tikri meksikiečiai“.

Meksikoje restoranuose maisto į lėkštes prikrauna labai daug ir jis neatrodo labai patraukliai, tačiau pradėjus jį valgyti, užsinori „sukišti“ veidą į lėkštę ir viską susiurbti. Tokį malonumą savo lankytojams ketina pasiūlyti ir Don Edmūndo gruodžio 20 dieną. Jeigu sulauks teigiamos lankytojų reakcijos, tokiu maistu Don Edmūndo pakeis šiuo metu restorane esamą valgiaraštį.

„Lietuviai mėgsta skaniai, aštriai, daug ir pigiai prisivalgyti, – sako Don Edmūndo, – o grožio lėkštėje mažai kas ieško. Tam yra prabangūs restoranai. Savo maitinimo įstaigą pavadinčiau brangiausia „cantina“ (iš ispanų k. – „valgykla“) Vilniaus mieste. Meksikiečių virtuvė puikiai atitinka lietuvio skrandžio ir piniginės dydį. O ir tekilos skonis panašus į vietinę samanę“.


Restorano „Meksika“ informacija ir nuotraukos