This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Ekologiškas, švarus, subalansuotas maistas restorane – įmanoma!

2017-01-31
Publish your own article

Didelių porcijų ir persivalgymo erą ilgam pakeitė sveikos mitybos ir individualių dietų laikas. Maisto vertės supratimas auga kasdien, o mokėti už „bet ką“ nebesinori vis didesniam ratui žmonių. Švaraus, subalansuoto ir patikimo maisto ieškotojams atsiveria vis daugiau galimybių bei pasirinkimo. 


Ekologiško maisto restoranas D‘ECO, tai ne tik skambus moto ir idėja maitintis sveikai bei sezoniškai, bet ir įdomiai – sezoninės salotos, raugintos daržovės, biodinaminio ūkio jautienos patiekalai, karpačio ne tik iš mėsos, bet ir iš daržovių bei žuvies - nekasdienis pasirininkimas net Jūsų namų virtuvėse ir tikrai nedaugelis aukšto lygio restoranų Jums tai gali pasiūlyti!

D‘ECO virtuvė įvairi, tačiau svarbiausias akcentas - ekologija ir sveika mityba. Restorane dominuoja europietiška ar amerikietiška virtuvė, tačiau gaminama iš Lietuvos ekologiškų ūkių produkcijos. Kažkada buvusi, atrodytų, utopiška svajonė, tapo realiu pavyzdžiu, ir, kol kas, vieninteliu restoranu su konkrečių sertifikuotų Lietuvos ūkininkų produktais ir aukštais žaliavų standartais. Švarus maistas, išlaikytas kokybės ir kainos santykis – atsiliepimai verti patikros!

Ekologiškame restorane neišvengiamai „skamba“ gamtos dėsniai ir ritmas – patiekalai tiesiogiai priklauso nuo metų laikų bei sezoniškumo, meniu sudaromas iš to, kas tuo metų laiku auga.

Restorane yra ir vaikų meniu, kuris išskirtinis tuo, kad teveliai visada gali būti ramus, kad vaikas valgys švarų maistą be jokiu priedų, neužteršto sintetinėmis trąšomis, pesticidais ar jų liekanomis: tai pieno kokteiliai, vištos krūtinėlės patiekalai, varškės spurgytės, blyneliai ir patys mėgstamiausi Miki slaideriukai.

deco2