This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„Dangaus skliaute“ – gamtos prieglobstis ir ramybė (Druskininkai)

2006-02-19
Publish your own article

Ant Nemuno vingio šlaito įkurtame restorane „Dangaus skliautas“ lankytojai gali pasimėgauti ne tik puikiu maistu ar išskirtiniu interjeru, bet ir nuostabia gamta: pušimis, Nemunu ir besidriekiančiais toliais. „Orams atšilus, visi lankytojai stengiasi įsitaisyti mūsų lauko terasoje, pasigrožėti gamta, pasimėgauti jos teikiamais malonumais“, – neslėpdami džiaugsmo pasakoja restorano šeimininkai.

Restoranas skaičiuoja jau aštuntus sėkmingo darbo metus. Per paskutiniuosius metus, kai kurortas populiarėjo ne tik vietinių, bet ir užsieniečių tarpe, „Dangaus skliauto“ teritorija buvo plėsta net tris kartus. Tad šiandien restorane galima rasti ne tik antrame aukšte įkurtą salę, bet ir šalia įrengtą klubą.

„Dangaus skliaute“ pasijunti lyg „apgaubtas dangaus“. Interjero dizainerio pastangomis išgaubtos lubos virto žvaigždėtu dangumi, o pirmo, antro aukšto ir klubo salės apsilankiusius žavi savo skirtingu interjero stiliumi ir kuriamomis atmosferomis. Tik įžengus į restoraną, lankytojus pasitinka modernaus stiliaus baras, pastelinių spalvų aplinka, erdvūs langai, pro kuriuos taip pat galima pasigrožėti nuostabia gamta. Antrame aukšte – rytų kampelis: ant sienų tapytos freskos, patogūs minkštasuoliai, atskirti užuolaidomis. Čia galima pasislėpti nuo kitų lankytojų. Klubo salė įrengta disko stiliumi, kuris neįpareigoja norinčių linksmai pašėlti.

Restorano virėjas svečiams siūlo Europos ir lietuvių virtuvių patiekalų. „Stengiamės savo klientus nustebinti tokiais patiekalais, kurių kitur nėra“, – pasakoja šeimininkai. Daugumą patiekalų sukūrė pats virtuvės vyr. virėjas, o Europos virtuvės valgius pritaikė lietuviškam skoniui. Tad čia galima ir skaniai užkąsti, ir gerai pavalgyti: įvairios salotos, karšti, šalti užkandžiai, sriubos, karštieji patiekalai, desertų įvairovė. Firminis „Dangaus skliauto“ kiaulienos nugarinės kepsnys, įdarytas baravykais, kumpiu, sūriu, populiarus lankytojų tarpe jau visus aštuonis metus. Restoranas siūlo ir specialių patiekalų vegetarams.

Klubas atidaromas penktadienio ir šeštadienio vakarais. Čia linksminasi džiazo, roko, pop, disko muzikos gerbėjai, vyksta įvairūs koncertai. Kaip restorano valgiaraštyje galima rasti įvairių patiekalų asortimentą, taip klube vyksta patys įvairiausi renginiai, kurių vieni skirti jaunesniems, kiti – vyresniems lankytojams.

Daugiau apie restoraną>>

Jolita Vitkauskaitė
Meniu.lt informacija ir nuotraukos