Gegužės 10 dieną, Sopote (Lenkija), 16 virėjų išvirę 6000 litrų daržovių sriubos su kukurūzais pagerino Gineso rekordą.
Šios sriubos pagaminimui buvo panaudota:
1400 kg „Bonduelle“ daržovių mišinio,
200 kg „Bonduelle“ kukurūzų,
800 kg bulvių,
170 kg svogūnų,
15 kg česnakų,
2,200 l buljono,
300 l grietinės,
200 kg rūkytos kiaulienos,
20 kg prieskonių,
30 l aliejaus,
15 kg petražolių, pipirų bei druskos.
Sriubos paragauti susirinko minia vietinių gyventojų, kuriems sriubą išdalinti prireikė net 8 valandų!
Tai jau antras kartas kai „Bonduelle“ pasiekia Gineso rekordą. Pirmąjį kartą, Gineso rekordas buvo pasiektas 2001 metais, išvirus 4065 litrus daržovių sriubos iš 550 kg daržovių.
„Bonduelle“ informacija