This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Azijietiška dvasia „Rouge Tendance“ restorane (svetur)

2005-10-26
Publish your own article

Tęsdami pažintinę kelionę po naujausias ir originaliomis idėjomis išsiskiriančias Belgijos, Ispanijos, Italijos ir Prancūzijos maitinimo įstaigas, šiandien stabtelsime egzotika dvelkiančiame restorane „Rouge Tendance“ (Prancūzija).

Mongoliškas barbekiu su Maroko virtuvės elementais
Wok virtuvė, pasaulinis maistas ir neoficialumas – trys pagrindiniai veiksniai, apibūdinantys mongoliškąjį barbekiu, dominantį ir viliojantį Lijono miesto gyventojus nuo 2003 metų. Šio restorano tikslas – pasiūlyti lankytojui malonų poilsį, patiekalų įvairovę, neįpareigojantį laisvalaikio praleidimą. Egzotika dvelkiantis „Rouge Tendance“ restoranas didžiuojasi savo skirtingomis aplinkos zonomis, tautiniais patiekalų ruošimo bei aptarnavimo papročiais, masažu ir chna spalvos piešiniais ant rankų. Šios restorano detalės puikiai atskleidžia azijietišką dvasią bei mongoliškąjį barbekiu modelį. Patiekalų, gaminamų Wok keptuvėse, sudedamąsias dalis gali pasirinkti pats lankytojas. Šis „pasaulietiškas“ restoranas taip pat siūlo japonų, marokiečių, Viduržemio jūros regiono patiekalų. Priešpiečiai „Rouge Tendance“ restorane kainuoja 10 eurų, pietūs – apie 20 eurų. Jean XXIII bulvare esantį ir 260 sėdimų vietų turintį restoraną darbo metu aplanko 480 lankytojų per dieną. Restorano pajamos praėjusiais metais padidėjo iki 3,15 mln. eurų. Paskatintas tokios sėkmės, restorano įkūrėjas Emannuelis Autonas planuoja dar šią vasarą atidaryti antrąjį 320 vietų restoraną „Rouge Tendance“ Lijono komerciniame rajone.

Restorano internetinė svetainė: www.rougetendance.fr 

Gintarė Jankauskaitė
„Restoranų verslo“ Nr. 5/2005 (9) informacija