Kinų restoranas „Aromatinis rūkas“, įsikūręs sostinės Kalvarijų g.125, švenčia 5 metų sukaktį - ta proga, atsidėkodami už ištikimybę nuolatiniams savo lankytojams, kurių išties gausus būrys, taip pat naujiesiems klientams rengia įvairių akcijų, teiks dovanų.
Nuo balandžio 8 dienos „Aromatiniame rūke“ - naujas (apie 30 patiekalų) meniu, sudarytas pagal 4 Kinijos provincijų virtuvės ypatumus. Gimtadienio proga restorano svečius „Aromatinis rūkas“ nudžiugins nuo balandžio 11 dienos pradedama kepti Pekino antimi, kuri bus pjaustoma
prie svečio stalelio.
Balandžio 8, 9 ir 10 dienomis visi restorano svečiai galės vaišintis su 30 proc. nuolaida sąskaitai, o nuo balandžio 11-osios visi apsilankiusieji „Aromatiniame rūke“ sulauks valgomos dovanėlės.
Broniaus Talaikio nuotr.
„Laisvalaikio“ informacija