This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Ambicingi dienos pietūs Vilniuje

2017-01-23
Publish your own article

Dienos pietų meniu yra ne tik įvairus, bet ir labai ambicingas! Sutikime, kad tokie pietų patiekalai, kaip itališka daržovių sriuba, vištienos krūtinėlės kepsnys su baravykais ar pipirinis kiaulienos išpjovos kepsnys (steikas) – įtiks kiekvieno skoniui, o makaronai su vištiena ir čili, tuno steikas, Napoleono tortas – tai, kas yra tikra restorano „valgoma reklama“! Tiesa – yra vienas „must taste“ patiekalas: šokoladinė sufle su ledais ir apelsininiu užpilu, kurį restoranas rekomenduoja smaližiauti su vokišku Furstenfass vynu.

Kaip dera dienos pietų restorane - kasdien naujas meniu. Idėjos į virtuvę atkeliauja iš visur – iš užsienio kelionių, draugų, knygų. Tiesa, restoranas turi savo itin stabilų a la carte meniu, kuris minimaliai koreguojamas pagal kai kurių produktų sezoniškumą.

Pietums ar vakarui „Brandevino“ parengęs 50 vietų, kuriose vienu metu galima aptarnauti būtent tiek svečių.

Pobūviai restorane:
Per  pobūvius – prie bendro stalo patogiausiai susės iki 40 svečių, o furšetui galima sukviesti ir iki 70 asmenų. Suderinus užsakymą restoranas pasirūpina stalų dekoravimų, maistu, šventiniu tortu. Užsakovų patogumo dėlei parengtas standartinis pobūvių meniu šablonas, kuris pritaikomas konkretaus kliento poreikiams. Restorano salė - apie 120 kv.m., sumontuoti TV ekranai (filmuotos medžiagos peržiūrai), garso įranga, muzkos grotuvas.
Organizuojant pobūvius savaitgaliais - automobiliams vietos visada bus visiems svečiams.

brandevino2

Išvežamiemieji pobūviai
100 km spinduliu aplink Vilnių išvežamiesiems pobūviams restoranas siūlo elegantiškai patiektą ir patogų valgyti maistą bei teikia papildomas, bet svarbias paslaugas: indų nuoma, stalų dekoravimas, kėdžių dekoravimas,  pagal poreikį - baldų, palapinių ir šildytuvų nuoma. Restoranas taip pat teikia maitinimo ir aptarnavimo paslaugas tam tikrose, trumpalaikio susibūrimo, vietose (prie bažnyčios po tuoktuvių/krikštnų ceremonijos/pramoginiame laive ir pan..).

Ruošiant ir pateikiant maistą, „Brandevino“ orientuojasi į individualius klientų pageidavimus. Virtuvės tipą renkasi klientas – o restorano virtuvės meistrai pasistengs įgyvendinti visus pageidavimus.