Lietuvoje užauginti špinatai, Lietuvos ūkininkų tiekiamos triušių kepenėlės bei retesnė tolimų jūrų žuvis - čilietiškas jūrų ešerys, – mūsų virtuvės meistrų rankose virsta naujų skonių ir gurmaniškų įspūdžių puokšte.
Gaivi špinatų lapelių žaluma, pagardinta trumų aliejumi, švelni triušio kepenėlių konsistencija su šviežių čiobrelių užuomina, nepakartojamas ir prabangus žuvies skonis - visi patiekalai verti Jūsų dėmesio.
O kur dar desertai ...saldi pagunda: maskarponės sūrio pyragas arba klasikinė itališka panakota - tiesiog tirpsta burnoje.
Prie visų patiekalų parinksime tinkamą vyną. Puikios kokybės vynai į restoraną „Esse“ atkeliauja tiesiai iš vyno ūkių.
Gardžiuokitės!
Laukiame Jūsų restorane „Esse“, Gedimino pr. 50, Vilniuje
tel.+370 686 00488, info@esse.lt
www.esse.lt