INGREDIENTAI
1 vidutinio dydžio banano
1/3 puodelio avižinių dribsnių (naudojau Dobele Lietuva )
2 šaukštų ryžių miltų
1 šaukšto kokosų miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
1/2 puodelio augalinio pieno
Žiupsnelio druskos
Šokoladiniam riešutų sviesto padažui:
Šaukštelio riešutų sviesto (apie 20g)
1/2 šaukštelio kakavos
2 šaukštų augalinio pieno
1/2 šaukštelio agavų/datulių/šilkmedžio uogų sirupo
GAMINIMAS (25 MIN)
1. Visus ingredientus gerai suplakame blenderiu arba kokteilinėje ir paliekame tešlą pastovėti 5-10min.
2. Kepame įkaitintoje keptuvėje, pateptoje kokosų aliejumi. Padažui visus ingredientus gerai išmaišome kartu.
3. Blynus puošiame mėgstamomis uogomis ar sėklomis, riešutais