This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Šiltos salotos su voveraitėmis

2018-01-22
Share your recipe

INGREDIENTAI (2 porcijos)

200 g šparaginių pupelių
200 g voveraičių
2 pomidorai
2 agurkai
truputis druskos (arba 1/2 daržovių sultinio kubelio)
žiupsnis česnako miltelių
truputis aliejaus

GAMINIMO BŪDAS (25 MIN)

Šparagines pupeles nuplaunam, nupjaustom galiukus, perpjaunam pusiau. Puseles sumetam į vandenį, pasūdytą druska arba sultinio kubeliu, ir paverdam 10–12 min. Kol šparaginės pupelės verda, truputyje aliejaus apkepinam voveraites.

Šparagines pupeles nusunkiam, beriam į keptuvę su voveraitėmis. Įberiam česnako miltelių ir dar keletą min. pakepinam. Patiekiam su smulkintais pomidorais ir agurkais.

Paprasta, bet nerealiai skanu!

Recepto autorius: http://zaliagentis.lt/