„City Chef“ šefo Artūro Samavičiaus firminės salotos prie burgerio ar kitų mėsos patiekalų nepalieka nei vieno abejingo.
INGREDIENTAI
Raudonųjų svogūnų marinavimui
90 g Raudonojo svogūno griežinėliai
7 g Baltasis cukrus
7 g Obuolių actas
1 g Druska, valgomoji
5 ml Linų sėmenų aliejus
Kalendra, pagal skonį
Šefo salotoms
70 g Aisbergo salotos, pjaustytos plonai
30 g Gražgarstės
15 g Raudonieji svogūnai, marinuoti
30 g Marinuoti agurkėliai, pjaustyti griežinėliais
60 g Vyšniniai pomidorai, supjaustyti į ketvirčius
15 g Jalapenai, marinuoti
Jūros druska ir grūsti juodieji pipirai, pagal skonį
GAMINIMAS (20 - 30 min)
1. Raudonųjų svogūnų marinavimui. Svogūną supjaustome plonais griežinėliais per pjaustyklę, sujungiame marinatu – baltasis cukrus, obuolių actas, druska.
2.Šefo salotoms Švelniai sujungiame visus ingredientus.
Skanaus!