This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Riešutų ir sėklų granola saldinta bananais

2018-02-14
Share your recipe

INGREDIENTAI (3 porcijos)
100 g anakardžių;
70 g lukštentų saulėgrąžų;
50 g moliūgo sėklų;
50 g kokoso drožlių;
1 vnt. banano (kuo labiau sunokęs, tuo geriau);
2 a.š. cinamono;
1 a. š. aliejaus.

GAMINIMO BŪDAS ( 15 MIN)
Bananą sutrinkite iki tyrelės ir sumaišykite su cinamonu ir šlakeliu aliejaus. Riešutus peiliu šiek tiek susmulkinkite ir sumaišykite su sėklomis. Ant riešutų supilkite bananų masę ir labai gerai išmaišykite, kol tolygiai pasiskirstys. Ant skardos suberkite visą granolos masę ir tolygiai paskirstykite plonu sluoksniu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir 3 minutes kepkite granolą, ištraukę pamaišykite, pakratykite ir dar 2 minutėms įkiškite į skardą. Ištraukus granolą iš orkaitės – leisti atvėsti, taip ji išliks traški. Valgant granolą, ją galima paskaninti jogartu. Skanių ir sveikų pusryčių!

Recepto autorius: https://mitybologija.lt