This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Riešutų ir sėklų granola saldinta bananais

2018-01-15
Share your recipe

INGREDIENTAI (4 porcijos)

100 g anakardžių
70 g lukštentų saulėgrąžų
50 g moliūgo sėklų
50 g kokoso drožlių
1 banano (kuo labiau sunokęs, tuo geriau)
2 šaukštų cinamono
1 šaukšto aliejaus, tinkamo kepimui

GAMINIMO EIGA (20 MIN)

Bananą sutrinkite iki tyrelės ir sumaišykite su cinamonu ir šlakeliu aliejaus. Riešutus peiliu šiek tiek susmulkinkite ir sumaišykite su sėklomis. Ant riešutų supilkite bananų masę ir labai gerai išmaišykite, kol tolygiai pasiskirstys. Ant skardos suberkite visą granolos masę ir tolygiai paskirstykite plonu sluoksniu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir 3 minutes kepkite granolą, ištraukę pamaišykite, pakratykite ir dar 2 minutėms įkiškite į skardą. Ištraukus granolą iš orkaitės – leisti atvėsti, taip ji išliks traški.

Recepto autorė: https://mitybologija.lt/