INGREDIENTAI
2 svogūnų
3 šalotinių svogūnų
5-7 cm imbiero šaknies
3l vandens
500-600kg jautienos kaulų
3 anyžių
2 cinamono lazdelių
1 šaukštelio nemaltų juodųjų pipirų
1 šaukšto druskos
1 šaukštelis rudojo cukraus
čili pipiras (jeigu mėgstate aštriai)
GAMINIMAS
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Į didesnį kepimo indą sudėkite jautienos kaulus ir pašaukite kepti. Po maždaug 15 minučių sudėkite imbiero šaknį bei svogūnus. Šalotinių svogūnų nesmulkinkite ir nenulupkite, likusius – nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Nepamirškite karts nuo karto apversti, kad nesudegtų. Taip kepkite kol svogūnai paruduos ir taps minkšti.
2. Į verdantį vandenį sudėkite skardos turinį su išsiskyrusiomis sultimis. Pridėkite cinamono lazdeles, anyžius, čili pipirą, druskos, cukraus bei pipirų.
3. Visas šis gėris turi virti kuo ilgiau ant silpnos ugnies. Aš dažniausiai verdu porą valandų. Patikėkit, kuo ilgiau, tuo skaniau ir sultinys skalsesnis! ??
4. Baigus virti, nukoškite sultinį, visus ingridientus kurie virė sultinyje išmeskite. Jeigu ant kaulų yra mėsos – nupjaustykite ir pasilikite, vėliau patiekite prie sriubos kaip priedą.
Pho priedai:
Šviežia kalendra
Žemės riešutai (paskrudinkite ant sausos keptuvės)
Jautiena likusi nuo kaulų (galit drąsiai naudoti virtą vištieną)
Svogūnų laiškai ar kiti žalumynai
Mėlynasis svogūnas
Imbieras
Čili pipiras
Ryžių makaronai
Laimo skiltelės
Konservuoti pupelių daigai